Dolandırıldığını iddia eden genç kız, intihar etmek için Kuzey Çevre Yolu’nda otomobiliyle seyir halindeyken bile bile önündeki TIR’a çarptı. Hafif yaralanan genç kız kendini karşı yönden gelen araçların önüne atmak isteyince diğer sürücüler devreye girdi.

Olay 11:30 sıralarında Kuzey Çevre Yolu Sallar Mahallesi mevkiinde yaşandı. Kalıcı Konutlar’dan Kaynaşlı istikametine gitmekte olan genç kızn idaresindeki otomobil, Aynı istikamete gitmekte olan Gökhan Y. idaresindeki TIR’a arkadan çarptı. TIR’a bilerek çarptı! Yaşanan kazada otomobil sürücüsü genç kız hafif şekilde yaralandı. Kazanın bilerek yaşandığı ise ilerleyen dakikalarda öğrenildi. Görgü tanıklarının iddiasına göre kaza yapan aracıyla yeniden yola devam etmek isteyen genç kız, diğer sürücülerin anahtarı kontaktan almasıyla engellendi.

ARAÇLARIN ÖNÜNE ATLAMAYA ÇALIŞTI

Ancak olay bununla da bitmedi. Sinir krizi geçiren genç kız kendini karşıdan gelen araçların önünde atmak istedi ancak bunda yine yoldan geçen diğer sürücüler engel oldu.

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Sağlık görevlilerinin ve polisin güçlükle ambulansa bindirdiği genç kız, olay yerine annesinin de gelmesiyle birlikte bir nebze sakinleşerek hastaneye sevk edildi. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

 

 

 

Editör: TE Bilisim