(Basın Bülteni) - 29 Ekim kutlamalarında, vatandaşlar Gerede Belediyesinin araç filosuna yoğun ilgi gösterdi. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Göreve geldiğimiz günden bu tarafa Gerede Belediyemizin çok daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmesi için hizmet araçları, itfaiye araçları, iş makinaları ile araç filomuzu genişlettik” dedi.

fot galeri gif

Gerede’de 100.yılı coşkuyla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda araç geçişleri esnasında Gerede Belediyesine ait 68 araçlık konvoy dikkat çekti. Araç geçişleri esnasında vatandaşlar cep telefonları ile Gerede Belediyesinin araçlarının fotoğraf ve videolarını çekti.

Caddelere sığmayan araçlar arasında yakın zamanda hizmete giren ve şehir içi ulaşımı uygun fiyata oldukça kolaylaştıran dolmuşlar, engelli vatandaşlarımıza hizmet eden araçlar çok beğenildi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Araç filomuz çok daha güçlü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızda en çok ilgiyi Belediyemizin araçlarının çekmesi bizleri mutlu etti. Belediyemiz araç filosunu güçlendirerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu tarafa Gerede Belediyemizin çok daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmesi için hizmet araçları, itfaiye araçları, iş makinaları ile araç filomuzu genişlettik. Yeni aldığımız cenaze nakil aracı, şehir içi dolmuşlar, kamyonet, iş makinaları alarak daha da güçlendirdik. Ayrıca hayırsever hemşerimizin hibesi engelli aracıyla engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırıyoruz. İlçemize ve vatandaşlarımıza her zaman en iyi hizmeti vermek için gayret gösteriyoruz” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE