Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör Küme Play-Off Karşılaşmalarında ilk devre sona erdi. Lider Geredespor galibiyet serisine bir yenisini daha ekleyip yoluna emin adımlarla devam ediyor. Yeşil-kırmızılılar Kıbrıscıkspor’u 4-0 mağlup ederek firesiz yoluna devam etti.

Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör kümede Play-Off da ilk yarının son maçında Geredespor, Kıbrıscıkspor ile karşı karşıya geldi. Geredespor hem lig maçlarında hemde Play-Off karşılaşmalarında durdurulmuyor. İlk 4 haftayı galibiyetle kapatan Geredespor, Play-Off’un ilk devresinin son maçında da farka koşan taraf oldu.

Liderin rakibi karşısında attığı goller ise  Ousmane Fall 2 gol, M.Murat Sönmez ve Emre Pınar’dan geldi.

“Adım adım hedefe gidiyoruz”

Geredespor Başkanı Celal Uslu karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada şunları ifade etti; “Adım adım hedefe gidiyoruz. Play-Off’ta 5 karşılaşma oynadık, hepsini kazandık. Sezon başından beri takımımızı nasıl şampiyon yaparız, diye çalışıyoruz şimdiye kadarda iyi gittik diyebiliriz. Geredespor şuana kadar Türkiye'de oynanan liglerde yenilgi yüzü görmeyen ender takımlardan. Sıralamada da yenilgi yüzü görmüyor diye konuşuluyor. Bizde bu rekoru sezon sonuna kadar getirmek istiyoruz. Oyuncularım, teknik heyetime çok güveniyorum. Sezon sonunda Gerede halkına şampiyonluk hediye edeceğiz kimsenin şüphesi olmasın” dedi

Haber: Servet Gökçek

gerede (12)gerede (11)gerede (10)gerede (9)gerede (8)gerede (7)gerede (6)gerede (5)gerede (4)gerede (3)gerede (2)gerede (1)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ