Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından “Kardeşin ısınır, dünya ısınır. Sende gönüllü ol, gönül al” sloganıyla Bolu Gençlik Merkezi'nde İdlib'e yardım kampanyası başlatıldı. Düzenlenen kampanya ile gelen tüm yardımlar tasnif edilip paketlendikten sonra tırlarla İdlib'e gönderilecek.

Haber: Aslı Akış

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından  “Kardeşin Isınır, Dünya Isınır” sloganı ile Suriye İdlib’deki çocuklara destek amacı ile başlatılan yardım kampanyasına, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak destek sağlayacak.

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı gençlik merkezinde bulunan yaklaşık gönüllü gençler, “Kardeşin Isınır, Dünya Isınır” kampanyası kapsamında, örgü malzemeleri ile hazırladıkları el emeği ürünler atkı, bere, eldiven, kazak ile mont, bot, çorap, pantolonları  İdlibli çocuklara gönderecek.

Kampanyaya, İdlib’deki kardeşlerimizle iyilikte buluşmak isteyen gönüllülerimizin desteklerini bekliyoruz çağrısı yapılarak;  “Kardeşlerimiz üşürken biz nasıl ısınırız! Şimdi paylaşmanın ve dostluğun zamanı. İdlib'de kardeşlerimiz üşümesin diye 81 ilde size en yakın Gençlik Merkezimize yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim