Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı tarafından, koronavirüs sürecinde Bolu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerine gönüllü ve özverili bir şekilde maske üretimi yapmalarından dolayı ‘Teşekkür Belgesi’ verildi.

“70.000 ADET MASKE ÜRETİLDİ”

Koronavirüs salgınının ülkemizde görülmeye başladığı Mart 2020'den itibaren mesleki eğitim yapan okul ve kurumlar imkânları ölçüsünde, gönüllü olarak maske ve benzeri koruyucu sağlık ekipmanları üretimine yönelmişlerdi. Bolu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de bu süreçte 70.000 adet maske üretip, MEB tarafından sağlanan maske kesme ve katlama makinesi ile de yaklaşık 60.000 maskeyi dikime hazır hale getirerek maske üreten diğer kurumlara destek oldu.

Bolu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine koronavirüs sürecinde yapmış oldukları gönüllü ve özverili çalışmalarından dolayı Milli Eğitim Bakanlığı, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi gönderildi.

 SARICI OKUL İDARESİ VE PERSONELİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı tarafından Bolu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü İlyas Akman'a verildi.

Cemil Sarıcı, Mesleki ve Teknik Eğitim kurumlarının bu süreçte yaptıkları çalışmalardan övgüyle bahsederek, okul idaresi ve personeline teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim