İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Akademik Yıl Açılış Töreninde yaptığı konuşmada, vasiyetini açıkladı.

Akademik Yıl açılışı ile birlikte 25. Yıl kutlaması da yapıldığına dikkat çeken Baysal, vakfın kuruluşunun 50. yılında, üniversitenin Bolulularla birlikte Bolu’nun göbeğinde kutlama yapmasını istedi.

HABER: MEHMET FATİH YALINIZ

Törende yaptığı konuşmada duygusal anlar yaşayan İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, konuşmasında vasiyetini de açıkladı. Baysal şunları söyledi; “Neticede en son 21 kişi olacak. Biz aile fertleri gittikten sonra hepsi Bolulu olarak ve Bolu’ya hizmet edecekler. Vakfı onlar yönetecekler. Onlar için ben burada hepinizin şahit olacağı bir vasiyetimi açıklamak istiyorum. Bugüne kadar düşünemedik. Hakikaten Sayın Rektörüm düşündü bir 25’inci yıl kutlamasını. Bende diyorum ki, ben muhakkak ki, aralarında olamayacağım. Fakat 50’inci yılını muhakkak, vakfın 50’inci yıl kuruluşunu Bolu’nun göbeğinde üniversitemizle beraber kutlasınlar. Benim bu son arzumdur.”

Editör: TE Bilisim