Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı İmarethane Sosyal Tesisleri’nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı.

 Haber: Aslı Akış

 Bolu Belediyesi, son birkaç aydır dünyayı sarsan ve binlerce insanın hayatını kaybettiği COVİD-19 Koronavirüs tehlikesi için çalışmalarını hızlandırdı. Ülkemizde de görünen tehlikeye karşı şehrin dört bir yanında olduğu gibi, halkın sağlığı için gereken tüm önlemlerin alındığını Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzde de yetkili ekipler tarafından hijyen temizliği ve dezenfekte çalışmaları devam ediyor.

 Dünyayı tehdit eden koronavirüs salgınına karşı vatandaşların yoğun kullandığı alanlarda koronavirüse karşı tedbir alınarak gün içinde yüzlerce kişinin uğradığı aşevi, hayır çarşısı, gıda bankası, umutevi, tahkikat ve engelli koordinasyon merkezi, İşkur bürosu, kültür gezileri bürosu, kurs kayıt merkezi ve sosyal etkinlik merkezi birimlerini barındıran imarethane uzman ekipler tarafından dezenfekte edildi.

Editör: TE Bilisim