Bolu Belediyesi iş arayanlar ile işverenleri buluşturmak amacıyla İŞKUR İl Müdürlüğü ile ortaklaşa “İş Kulübü” projesini başlatıyor. İki kurumun işbirliğinde gerçekleştirilen proje için imzalar atıldı.

Bolu Belediyesi ve İŞKUR İl Müdürlüğü iş arayanlar ile işverenleri buluşturmak amacıyla işbirliği yaparak “İş Kulübü” açacak. İki kurum arasında gerçekleşecek proje için imzalar  atıldı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve İŞKUR İl Müdürü İsmail Yalçın, belediye başkanlığı makamında bir araya gelerek, “İş Kulübü”nün protokolünü imzaladı.

BAŞKAN ÖZCAN: “İSTİHDAMA BİR NEBZEDE OLSA KATKIDA BULUNMAYI AMAÇLIYORUZ”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, burada yaptığı açıklamada, amaçlarının Bolu istihdama katkı sağlamak olduğunu belirterek, “İş-Kur İl Müdürlüğümüz ile yaptığımız protokol çerçevesinde bir ‘İş Kulübü’ oluşturuyoruz.  İki kurum olarak iş arayan insanlarla işçi arayan firmaları buluşturmayı ve istihdama bir nebzede olsa katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. İş-Kur İl Müdürümüze işbirliği dolayısıyla teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

İŞKUR İL MÜDÜRÜ YALÇIN: “ÇALIŞMANIN BOLU İNSANINA FAYDALI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

İŞKUR İl Müdürü İsmail Yalçın ise projenin hedef kitlesinin uzun zamandır iş bulmayan kişiler olduğunu vurgulayarak, “İş kulübü uzun süre iş bulamayan, artık iş bulmaktan ümidini kesmiş insanlarımızın imdadına yetişecek bakanlığımızın ve genel müdürlüğümüzün bir projesi. Projeyle uzun amandır iş bulamayan vatandaşlarımızı belirli bir süre eğitimden geçirdikten sonra duygu ve zihin yapılarını değiştirip kendilerinin işe yarar bir insan olduğu kanaatine varmalarına katkı sağlamayı hedefliyoruz.  Çalışmanın Bolu insanına faydalı olacağını düşünüyorum. Yer desteği için belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz.”  diye konuştu.

Editör: TE Bilisim