AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Giresun’da yaşanan sel felaketinin ardından bölgeye giden 3 bakanın ifadeleri ile Bülent Ecevit’in Başbakan olduğu dönemde Kocaeli ve Sakarya'da yaşanan deprem sonrası açıklamalarına istinaden paylaşımda bulundu. Doğanay;  “Devletimizin 3 Bakanı Sayın Süleyman Soylu, Sayın Murat Kurum ve Sayın Bekir Pakdemirli selin vurduğu bölgede kepçe üzerinde dolaşarak ‘Ulaşamadığımız kimse var mı?’ diye bağırıyor. Başbakanı Bülent Ecevit, bölgeden haber alamadıklarını söylerken, enkaz altındaki vatandaş da ‘Sesimi duyan var mı?’ diye çığlık atıyor” dedi.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, 22 Ağustos Cumartesi Giresun’un Dereli ilçesinde meydana gelen sel felaketinin ardından Bülent Ecevit’in Başbakan olduğu döneme sosyal medya hesabından gönderme yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin sel felaketinin ardından bölgeye gittiğini kepçe üzerinde dolaşarak ‘Ulaşamadığımız kimse var mı?’ diye sorduğunu; Bülent Ecevit’in Başbakan olduğu dönemde deprem bölgesinden haber alamadıkları söylemi ile kıyasladı.

“LİDERİMİZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN FARKI” 

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Kocaeli ve Sakarya'da yaşanan deprem sonrası dönemin Başbakanı Bülent Ecevit, bölgeden haber alamadıklarını söylerken, enkaz altındaki vatandaş da ‘Sesimi duyan var mı?’ diye çığlık atıyor. Bugün geldiğimiz noktada ise Devletimizin 3 Bakanı Sayın Süleyman Soylu, Sayın Murat Kurum ve Sayın Bekir Pakdemirli selin vurduğu bölgede kepçe üzerinde dolaşarak ‘Ulaşamadığımız kimse var mı?’ diye bağırıyor.

Fark mı; Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan farkı. Çünkü 2001'de çizdiği istikamet hala kulaklarımızda; ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın!’ Rabbim ülkemizi hem doğal afetlerden hem de yanı başındaki deprem bölgesinden ‘haber alamıyoruz’ diye kameralar karşısında çaresizlik içerisinde açıklama yapan iktidarlardan ülkemizi korusun” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim