AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaşan Yargı Reformu Strateji Belgesi kapsamında hazırlanan Hukuk Muhakemeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi sonrasında başta AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü olmak üzere emek verenlere teşekkür etti.

 Haber: Aslı Akış

 Yargı Reformu Strateji Belgesi kapsamında hazırlanan Hukuk Muhakemeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.

 “MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN”       

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında; “Tanıkların ses ve görüntüyle duruşmaya katılabilmesi, Fiili engel halinde duruşmanın il sınırı içerisinde başka bir yerde yapılabilmesi, Delil avansı yatırma zorunluluğunun kaldırılması gibi birçok yenilikler getiren Kanun Teklifi yasalaştı.  Bolu Milletvekillerimiz Sn. Arzu Aydın ve Sn. Fehmi Küpçü başta olmak üzere emek ve katkı sağlayan vekillerimize şükranlarımızı sunarım. Milletimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim