Genç Tema Gönüllüleri, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü ve Dünya Toprak Günü kapsamında Kıbrıscık’ta 3 okulda, “Gönlünü Ver” sloganı ile eğitim gerçekleştirdi.

Haber: Ömer Çetinaslan

5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü ve Dünya Toprak Günü dolayısıyla, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversite Genç Tema Gönüllüleri, Kıbrıscık’ta ilkokul ve ortaokullarda öğrencilere eğitim verdi.

Genç Tema ile ilgili öğrencilere bilgiler veren gönüllüler, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü ve Dünya Toprak Günü dolayısıyla, gönüllüğün ve toprağın önemini aktardılar.

“Gönlünü Ver” sloganı ile yola çıkan Genç Tema Gönüllüleri, keçeden yaptıkları kitap ayraçlarını öğrencilere dağıttılar. Genç Tema Gönüllüleri’nin etkinliği, çocuklarla oyunlar oynadıktan sonra sona erdi.

ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEKTİR”

Konu ile ilgili açıklama yapan BAİBÜ Genç Tema Eğitim Koordinatörü Ahmet Karatekin, çalışmaların yıl boyunca devam edeceğini söyledi. Karatekin, “Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Genç Tema Topluluğu olarak, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü ve Dünya Toprak Günü sebebiyle Kıbrıscık'ta ilkokul ve ortaokullara gönüllülüğün ve toprağın önemini anlattık. Topluluk Genel Kordinatörümüz Nagehan Yıldırım ve topluluk gönüllülerimizin katılımlarıyla gittiğimiz okullar da eğitici, bilgilendirici, eğlenceli etkinlikler gerçekleştirdik. Tema'yı tanıttık. Eğitimlerimiz her zaman olduğu gibi bu sene de tüm hızıyla devam edecektir” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim