Farklı konsepti ve dizaynı ile birbirinden şık Fransız marka, kıyafet ve aksesuarlar ile orijinal Fransız parfümlerini bulabileceğiniz La Parisienne Butik Mağazası’nın açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Haber: Aslı Akış

Açılışa; Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu TSO Başkanı Türker Ateş, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Ürün çeşitliliği açısından da oldukça geniş bir konsepte yer veren mağazada giyimden kozmetiğe, takıdan parfüme, ayakkabıdan çantaya kadar birçok parça yer alıyor. Kıyafet ve aksesuarların şık detayları, gösterişli renk seçenekleriyle enerjik ve güçlü ruhu yansıtan La Parisienne Butik’te yeni bir teknik olarak lazer kesimli deriler öne çıkan parçaların başında geliyor. Aksesuar da ise renkli takılar, çapraz bantlı çantalar ve ayakkabılar dikkat çekiyor.

 “HER FİRMANIN İLİMİZE GELMESİ İSTİHDAM DEMEKTİR”

Açılış öncesi bir konuşma yapan Bolu TSO Başkanı Türker Ateş, işletmenin ilimize hayırlı olması temennisinde bulunarak; “Her hafta ticaret ve sanayi odası yönetimi olarak 7-8 firmayı ilimize kazandırıyoruz. Her firmanın ilimize gelmesi bizim için istihdam demektir. Geleceğimize umutla bakmamızın en büyük vesilesidir. Öncelikle bu işletmeyi Bolu’ya kazandıran Ayten Hanım ve eşi Recep beye şükranlarımı sunuyorum. Kendilerine iş dünyasına hoş geldiniz diyorum. Umut ediyorum ki her şey gönlünüzce olacak. Yurt dışından da yatırımını buraya kaydırmışlar. O da bizim için çok güzel bir vesile oldu. İlimize hayırlı olsun” dedi.

“BAŞARILI OLACAĞINA İNANCIM SONSUZ”

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ise açılışta yaptığı konuşmasında, konsept olarak farklı olan işletmenin başarılı olacağını belirterek; “Böyle bir işletmenin ülkemizin ekonomik kriz anlamında çok zor bir döneminde böyle bir işletmenin açılması Bolu için sevindirici. TSO Başkanımızın söylediği gibi ilimizde her hafta 7 tane işletme açılıyorsa bu çok olumlu bir gösterge olarak düşünüyorum. Son dönemde yaşadığımız ekonomik krizden yavaş yavaş çıkmaya başladık sanırım.  İnsanlar tekrardan kendilerine güvenlerini kazandı ve işletmelerini açacaklarını düşünüyorlar. Bu işletmenin Bolu’da çok başarılı olacağına inancım sonsuz çünkü konsept olarak değişik. Aynı zamandan Fransa’dan tekrar memleketinize geldiğiniz ve memlekete teşvik sağladığınız için sizleri kutluyorum” ifadelerini kullandı.

“GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN GURURUNU HER GÜN YAŞIYORUZ”

Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Metin; Türkiye ekonomisinin her geçen gün daha da güçlendiğini ifade ederek; “Ayten hanım ve recep beyi tebrik ediyorum. Uzun yıllar gurbette yaşayıp büyük emek verip, gurbette zor şartlarda para kazanıp o kazandıkları parayı da burada yatırıma dönüştürmeleri Türkiye ve Bolu açısından gurur vericidir. Dolayısıyla bu cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Bu güzel müessesen Bolu’ya hayırlı olasını diliyor hayırlı bol kazançlar diliyorum. Bakanım da ifade etti Bolu’da ticaret ve sanayi odamızın her hafta 7 tane böyle işletmenin onayını vermesi çok sevindirici. Bolumuzun geleceğe taşınması noktasında ne kadar güzel iler yaptığımızın bir başka göstergesidir. Türkiye ekonomisi de her geçen gün daha da güçleniyor. Faizleri tek haneye düşürdük inşallah önümüzdeki aylarda enflasyonu da tek haneye düşürüp güçlü Türkiye olarak yola devam edeceğiz. Güçlü Türkiye’nin gururunu her gün yaşıyoruz. İstihdama, katma değere verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan dua edildi ve açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra, davetliler tarafından mağaza gezildi.

Editör: TE Bilisim