Bolu İli Bölgesi Ormancılık Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İdris Şenel, Birlik Koordinatörü Kanber Öztoprak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bolu Orman Bölge müdürü Mahmut Şentürk’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette 15 Mart 2022 tarihinde yapılan genel kurulda güven tazeleyen yönetim kurulu Başkanı İdris Şenel, Bolu Orman Bölge müdürü Mahmut Şentürk’e genel kurula katılarak vermiş olduğu destekleri için bir teşekkür etti.

ORMAN KÖYLÜSÜNÜN SORUNLARINI DİLE GETİRDİ

Birlik Başkanı İdris Şenel toplantıda yaptığı konuşmada, Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk'e teşekkür ederek ormanda çalışan kooperatiflerin kesme, sürütme ve nakliyat fiyatlarının günün şartlarını karşılamadığı yaşanan yüksek enflasyon ve akaryakıt zamları karşısında düşük kaldığını biran önce birim fiyatların gözden geçirilmesi hususunu ve kış kesim sürelerinin uzatılması, damgalama işlerindeki aksaklıklar, orman yollarındaki bozuk ve karla kaplı yolların bir an önce açılması hususlarını dile getirdi.

ŞENTÜRK ZİYARETTEN DUYDUĞU MEMNUNİYETİ DİLE GETİRDİ

Bölge müdürü Mahmut Şentürk ise bu isteklerin yerine getirilmesi için tüm personeli ile arazide çalıştıklarını ve fiyat konusunda da Orman genel müdürü Bekir Karacabey'le istişareye geçtiğini belirtti. Bundan sora da eskiden olduğu gibi orman köylüsünün sorunlarını görüşmek için sık sık bir araya gelineceğini dile getiren Mahmut Şentürk ziyaretleri için Bolu Bölgesi Ormancılık Kooperatifi Birlik Başkanı İdris Şenel’e ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim