Saadet Partisi Bolu İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı aday adaylığını açıklayan Temel Karamollaoğlu’nun 100 bin imza toplayabilmesi için imza kampanyasına başladı.

Saadet Partisi il binası ve kent meydanına kurulan stantta partililer ilgiden memnun kaldılar. Açılan stantta vatandaşları bilgilendiren il yönetimi Temel Karamollaoğlu için 4-9 Mayıs tarihleri arasında imza kampanyası başlattıklarını ifade ettiler.

Seçmen tarafından cumhurbaşkanı adayı gösterilecek isimler için ilçe seçim kurullarına imza verme işlemi başladı. Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine ilişkin seçim takvimine göre, seçmen tarafından cumhurbaşkanı adayı gösterilecek isimler için imza verme işlemi başladı. Seçmenler, sabah 08.00'den itibaren dilekçelerini vermek üzere ilçe seçim kurullarına müracaat etti.

İmza vermek üzere seçim müdürlüğüne giden Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Kastamonu İl Sorumlusu Osman Özkaya burada açıklamada bulundular.

“100 BİN İMZAYI ÇOKTAN GEÇMİŞ OLACAĞIZ”

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya, seçim kuruluna gelen vatandaşlara yardımcı olduklarını belirterek; “ imza için geldik. Burada aynı zamanda imza için gelenlere yardımcı oluyoruz. Temel başkan Bolu’da yetkili olarak beni tayin etti. Bizde gelen vatandaşlarımıza imza konusunda yardım ediyoruz, bilgilendiriyoruz, ne yapılacağına dair sıkıntı çekmemeleri için. Yeterli sayıda imzamız var, inşallah bu daha da çoğalacak. Bu 100 bin imzayı çoktan geçmiş olacağız adayımız için. Böyle bir hızla çalışıyoruz. Daha önümüzde 5 gün var. 1. Günde herhalde hedefe ulaşacağımızı zannediyorum.” diye konuştu.

“1 MİLYON İMZA HEDEFLEMİŞ BULUNMAKTAYIZ”

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Kastamonu İl Sorumlusu Osman Özkaya, Bolu’da 2 bin 500 imza üzerine ulaştıklarını söyledi. Özkaya; “Saadet Partisi teşkilatları olarak bize 100 imza bulamazsın diyenlere karşılık şu anda Türkiye genelinde 1 milyon imza hedeflemiş bulunmaktayız. Bolu’da da yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde bugün 2 bin 500 üzerine ulaşmış vaziyetteyiz. Halkımızın bize göstermiş olduğu teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz kendilerine. İyi, doğru, faydalı işler yapmak için Saadet Partisi Milli Görüş teşkilatlarının mecliste bulunması gerekiyor. Çalışmalarımız bu manda halkın yararına olacaktır.” dedi.

 

Editör: TE Bilisim