Bolu Belediyesi'nin ücretsiz maske dağıtımı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye ekipleri bugün Gölyüzü esnaflarının tamamına maske dağıtılırken, taksi duraklarına ise dağıtımlar sürüyor.

Bolu Belediyesi korona ile mücadele çalışmaları kapsamında halka ücretsiz maske desteğini sürdürüyor.

Şu ana kadar muhtarlar aracılığıyla mahallelerde vatandaşlara binlerce maske dağıtılırken, belediye ekipleri de esnafları dolaşıyor.

GÖLYÜZÜ ESNAFI MASKELERİNİ TESLİM ALDI

Zabıta Müdürlüğü ekipleri maske dağıtımına bugün Gölyüzü Mahallesi’nde devam etti. Tahvil Mehmet Paşa Caddesi üzerindeki tüm işyerlerini dolaşan ekipler, esnaflara Başkan Özcan’ın selamlarını ileterek, çok kullanışlı maskeleri teslim etti. Çalışan sayılarına göre maske verilen esnaflar, maske bulmakta zorlandıklarını belirterek Bolu Belediyesi ekiplerine ve Başkan Tanju Özcan’a teşekkür ettiler.

TÜM TAKSİ DURAKLARINA DAĞITIM YAPILACAK

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Özcan’da Şoförler Odası Başkanı Orhan Fırat ve beraberindeki heyetle birlikte İzzet Baysal Caddesi’deki bir taksi durağını ziyaret ederek taksicilere çok kullanışlı maskelerini teslim etti. Bolu’daki tüm taksicilere maske dağıtımı yapmaya başladıklarını belirten Özcan, maskelerin Şoförler Odası’na teslim edildiğini ve en kısa sürede şoför esnafına ulaştırılacağını duyurdu.

Editör: TE Bilisim