bolu haber siteleri Haberleri

bolu haber siteleri haberleri ve güncel bolu haber siteleri gelişmeleri, bolu haber siteleri ile ilgili tüm video, bolu haber siteleri fotoğrafları ve bolu haber siteleri haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


SPOR

Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak’ın ekibinde yer alan ve arka planda yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren maç ve performans Analisti...

ASAYİŞ

Eskişehir’de 190 kilometre hızla trafik levhası direğine çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybederken, aracın motoru 100 metre ileriye fırladı.

BOLU VEFAT İLANLARI

Bolu’da hayatını kaybedenlerin vefat haberlerini ve cenaze bilgilerini öğrenmek için Köroğlu Gazetesinin vefat sayfasını takip edebilirsiniz!

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak'ta 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABER

Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan verilere göre, Mescicele merkezli 2.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

HABER

Bolu’nun Mudurnu ilçesinin iki farklı giriş noktasında jandarma ekiplerince denetim yapıldı. Ekipler tarafından ilçeye giren 142 araç denetlenirken

ASAYİŞ

Düzce'nin Yığılca ilçesinde devrilen ağacın altında kalan kadın hayatını kaybetti.

BÖLGE HABERLERİ

SUBÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, “Yılın En İyi Üniversite Ekip Yarışması” kategorisinde gümüş madalya kazandı.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında genel asayiş ve güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

BÖLGE HABERLERİ

Özel Serdivan Altınküre Fen Anadolu Lisesi Akademi Günleri'nin konuğu olan Uzman Klinik Psikolog Pelin Akmangil, öğrenicileri mesleği hakkında bilgilendirdi.

BÖLGE HABERLERİ

Karabük'ün kış turizmi lokasyonlarından Keltepe Kayak Merkezi'ndeki kar yağışı etkisini sürdürüyor.

BÖLGE HABERLERİ

Karabük'te bir evin deposunda çıkan yangın söndürüldü. Kayabaşı Mahallesi Bahattin Gazi Caddesi'ndeki bir evin deposunda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.