Bolugündem Haberleri

bolugündem haberleri ve güncel bolugündem gelişmeleri, bolugündem ile ilgili tüm video, bolugündem fotoğrafları ve bolugündem haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


HABER

Bolu'nun Gerede ilçesinde evinde kanepe ile duvar arasında sıkışarak baygınlık geçiren kadına sağlık ekipleri müdahale etti.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Bolu’nun da bulunduğu 73 ilde düzenlenen Mercek-4 Operasyonlarında 891 silah ele geçirildiğini, bin 127 şüphelinin...

HABER

Bolu’da Filistin'e destek ve dayanışma gösterileri düzenlendi. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencileri, Filistin'e destek için yürüyüş yaptı.

BOLU VEFAT İLANLARI

Bolu’da hayatını kaybedenlerin vefat haberlerini ve cenaze bilgilerini öğrenmek için Köroğlu Gazetesinin vefat sayfasını takip edebilirsiniz!

HABER

Bolu’da, İsrail’in Gazze’deki Ehli Arap Hastanesi’ne düzenlediği saldırı sonucu şehit olan Filistinliler için dualar edilip gıyabi cenaze namazı kılındı.

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olağan Büyük Kurultayı'na hazırlık kapsamında il ve ilçe kongrelerini tamamladı.

BOLU VEFAT İLANLARI

En güncel ve son dakika vefat haberlerini öğrenmek için Köroğlu Gazetesinin vefat sayfasını takip edebilirsiniz!

ASAYİŞ

D-100 kara yolunun Bolu kesiminde 2 otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Sakarya'dan Bolu yönüne seyreden Y. T. yönetimindeki otomobil

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Lisesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. dönem kayıt ve kayıt yenileme işlemleri bugün 17.00’de sona erecek.

HABER

Dönem dönem bazı beslenme modelleri trend haline geliyor. Kimilerinde işe yarıyor kimilerinde ise hiçbir fark yaratmıyor.

ASAYİŞ

Bolu’da bugün saat 17.07’de meydana gelen 4.5’lik depremin ardından ilimizde artçı sarsıntılar sürüyor.

ASAYİŞ

Bolu’da saat 17.07’de 4.5 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrasında vatandaşlar sokağa döküldü.