Bolu ilini salon sporlarında temsil eden Bolu Belediyespor farklı liglerde mücadele eden 4 farklı takımının da galip gelmesi ile haftayı “Galibiyetler Haftası” olarak tamamladı.

Bir çok farklı branşı bünyesinde bulunduran Bolu Belediyespor, geçtiğimiz hafta sonu salon sporlarında mücadele eden takımlarının tamamının galip gelmesi ile haftayı “Galibiyetler Haftası olarak kapattı. Türkiye Basketbol 2. Ligi, Bayanlar Voleybol 1. Lig B gurubu, Bayanlar Voleybol 2. Lig 4. Gurup ve Kadınlar Hentbol 2. Ligi A gurubunda yer alan temsilcilerimizin tamamı haftayı galibiyetle kapatarak Bolu Belediyespor’un marka değerini yükseltmeye devam ettiler.

Bayanlar Voleybol 1. Ligi B gurubunda yer alan Bolunun Sultanları 19. Hafta mücadelesinde karşılaştığı TVF Spor Lisesi takımını 3 – 0 net bir skorla geçerek zirve takibine devam etti. 19 haftada topladığı 46 puanla 3.sırada yer alan Sultanlar 20.hafta müsabakasında seyircisi önünde lideri konuk ediyor. karşılaşma 3 Şubat Cumartesi günü saat 15:00’da 17 Temmuz Spor Salonunda oynanacak.

Türkiye Basketbol 2. Ligi B gurubunda yer alan Dev Adamlar ligin sonunda bulunan rakiplerine karşı zorlanmadı. 12hafta sonunda 9 galibiyete ulaşan Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı 21 puanla 3.sırada yer alıyor. Ligde 13. Hafta mücadelesinde ise ligin güçlü ekiplerinden Final Spora konuk olacak olan Dev Adamlar karşılaşmayı 2 Şubat Cuma günü oynayacak.

Liglerde mücadele eden bir diğer Voleybol takımı olan İnkılap İlköğretim Okulu seyircisi önünde Ankara temsilcisi Spor Mektebi’ni ağırladı. Zorlu geçen karşılaşmayı 3 – 1 kazanan İnkılap puanını 26 ya çıkararak 6. Sıradaki yerini korudu. 17.hafta mücadelesinde Eskişehir temsilcisi Tepebaşı Gençlik takımına konuk olacak olan İnkılap İÖO mücadeleyi kazanması durumunda bir sıra yükselerek 5.sıraya yerleşecek. Karşılaşma 4 Şubat Pazar günü 15:00’da oynanacak.

 

Kadınlar Hentbol 2. Liginde yer alan Belediyespor, Amasya temsilcisini yenerek guruplardan çıkmayı garantiledi. Deplasmanda temsilcimiz rakibini 10 sayılık fark ile 27 – 37 geçerek ilk ikideki yerini garantiledi. Önümüzdeki hafta sonu lideri konuk edecek olan Hentbol takımı karşılaşmayı 4 Şubat Pazar günü saat 13:00’da karaçayır Spor Salonunda oynayacak.

Editör: TE Bilisim