Geçtiğimiz aylarda Tabaklar Mahallesi Eflatun Sokak’ta 3 katlı apartmanın birinci katında yangın çıkmış, çıkan yangında ablası Handan Önder’le birlikte yaşayan Haydar Önder, 10 günlük yaşam mücadelesinin ardından vefat etmişti.

Çıkan yangında hasar gören apartman dairesinin tamiratı Bolu Belediyesi tarafından yapıldı. Evin tamir edilmesinin ardından Emekli Öğretmen Handan Önder, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a teşekkür etti.

HABER: MEHMET FATİH YALINIZ

Çıkan yangında hasar gören evinin tamiratı tamamlandıktan sonra Bolu Belediyesine gelen Handan Önder, Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz’a teşekkür etti.

Evin tadilatı tamamlanıncaya kadar, Bolu Belediyesi Konuk Evinde kalan Handan Önder, Bolu Belediyesinin, zor günlerinde yanında olduğunu söyledi. Önder, “Başta Bolu Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz olmak üzere, evin tadilatı konusunda yardım eden personele ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Onlar olmasaydı ben bu duruma gelemezdim. Evim şu anda gayet güzel durumda. Oturulabilir hale geldi. Ben bu süre içinde Bolu Belediyesinin konuk evinde kaldım. Çok rahat, çok ilgili bir yerdi, çok memnun oldum. Yangında evim tamamen kapkaraydı. Sıvalar indirildi, yeniden sıva yapıldı. Temizlik yapıldı. Her şey için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim