Bolulu iş insanı Yaşar İmamoğlu Büyük Birlik Partisi'nden Bolu Milletvekili Aday Adayı oldu.

2023 milletvekili seçimlerine Cumhur İttifakı çatısı altında girecek olan Büyük Birlik Partisi'nin Bolu Milletvekili Aday Adaylarına bir yenisi daha eklendi.

Daha önce partinin 2019 yerel seçimlerinde Gerede Belediye Başkan Adayı olan ve aldığı %30'un üstünde oy ile büyük bir sürpriz yapan Yüksek Danışma Kurulu Üyesi Doç. Dr. Emin Serin'in Bolu Milletvekili Aday Adayı olduğu Büyük Birlik Partisi'nde, Bolulu İş İnsanı Yaşar İmamoğlu da aday adayı oldu.

Bolulu İş İnsanı Yaşar İmamoğlu, perşembe günü Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi'ne giderek Bolu Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. İmamoğlu'na başvuru esnasında partinin diğer aday adaylarından Doç. Dr. Emin Serin ve Bolu İl Başkanı Ümit Demir eşlik etti. Ayrıca çok sayıda Bolulu da destek için genel merkeze gelerek İmamoğlu'nu yalnız bırakmadı.

Konuyla ilgili bir açıklama yaparak aday adaylığını duyuran Büyük Birlik Partisi Bolu Milletvekili Aday Adayı Yaşar İmamoğlu, "28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Büyük Birlik Partisi Bolu Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu bizzat Genel Merkez Seçim Kuruluna yaptım. Bu önemli adımımda yanımda olan Genel Merkez Yüksek Danışma Kurulu Üyesi Sayın Doç. Dr. Emin Serin ve Bolu İl Başkanımız Sayın Ümit Demir'e müteşekkirim. Yoğun katılımlarıyla bizleri onurlandıran Ankara'daki Bolulu hemşehrilerimize teşekkür ederim." diye konuştu.

BBP Bolu İl Başkanı Ümit Demir ise yaptığı açıklamada aday adaylığı başvurusunda bulunanlara teşekkür ederek, Büyük Birlik Partisi olarak 14 Mayıs'ta Türkiye genelinde baraj sorunu olmadan seçime gireceklerini, en doğru adaylarla Bolu'da da başarıya ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ