(HABER: NİLAY ÇELİK) - İYİ Parti Bolu İl Teşkilatı, Cumhuriyet’in 100. Yılı dolayısıyla parti binası önünde vatandaşlara, 100.yıla özel hediyeler dağıttı.  Bolu İYİ Parti Kadın Politikaları Basın Sözcüsü Ayşin Akgöz, “İyi Partinin gönlündeki sevinç narası Ülkeyi sarsın. İyi Parti tüm mensupları ile biliyor ki; Milletin saltanat ve hakimiyet makamı yalnız ve ancak Türkiye Büyük Millet Meclisi’dir” dedi.

İYİ Partililer etkinlik alanında çocuklar için kırmızı üzerine ay yıldızlı balon ve Türk Bayrağı, gençler için ise Nutuk Kitabı dağıtıldı. Bolulu vatandaşlara 100. Yıl rozetleri ve tatlı ikramları oldu. Etkinliğe; İYİ Parti Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş, Merkez İlçe Başkanı Murat Güler, partililer ve vatandaşlar katıldı.

“100 YILLIK BİR SERÜVENİN DE İLK GÜNÜDÜR BUGÜN”

Ayşin Akgöz, basın açıklamasında kahraman Türk kadınlarına da değinerek, “Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyoruz. Her 29 Ekim’de içimizde büyüyen coşkunun artarak çoğaldığı 100 yıllık bir serüvenin de ilk günüdür bugün. Bu Ülke için Cumhuriyet sadece bir yönetim şekli değildir. Ülkenin dört bir yanı düşman işgali altındayken verilen Kurtuluş Mücadelesinin nihayetidir. Cumhuriyet,  Nene Hatun’un bebeği yerine sardığı mermi, yavuklusunu, evladını geride bırakıp Vatan Sağ olsun diyerek cepheye koşan nice Koç yiğitlerin yüreğidir. Cahillikle savaşı düşmanla savaşmak kadar önemli görmektir. ‘Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye lâyıksın.’ diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefe emin adımlarla yürümektir” dedi.

“MİLLETİN SALTANAT VE HAKİMİYET MAKAMI YALNIZ VE ANCAK TBMM’DİR”

Bolulu vatandaşlara hediyeler dağıtıldığını belirten Akgöz, “Bolu İyi Parti Kadın Politikaları olarak, Atamıza verdiğimiz sözü en iyi şekilde yerine getirmek için çaba gösteriyoruz. Bugün bu alanda Çocuklarımız için Kırmızı üzerine ay yıldızlı Balon ve Türk Bayrağı, Genç kardeşlerimiz için Nutuk Kitabı dağıtacağız. Bolulu Vatandaşlarımıza da 100. Yıl rozetleri ve tatlı ikramlarımız olacak. Gönül ister ki; Bu, Kıymeti kelimelere sığmayan günde Ülkemiz ay yıldızlı Bayraklarla donatılsın, Zeybekler, Halaylar, Horonlar, danslarla kutlansın. İyi Partinin gönlündeki sevinç narası Ülkeyi sarsın. İyi Parti tüm mensupları ile biliyor ki; Milletin saltanat ve hakimiyet makamı yalnız ve ancak Türkiye Büyük Millet Meclisi’dir” şeklinde konuştu.

“EKMEK GİBİ SU GİBİ, İNSANA CUMHURİYET, ÇÖZÜLSÜN PRANGALAR, BULUNMAZ BÖYLE NİMET”

Akgöz, Cumhuriyet için çabalayan herkese teşekkür ederek, “Bu Vesile ile bizlere Cumhuriyeti armağan eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve rahmet ile anıyoruz. Yüce Allah, Cumhuriyet için çabalayan emek veren herkesten razı olsun. Ekmek gibi su gibi, İnsana Cumhuriyet, Çözülsün prangalar, Bulunmaz böyle nimet, En Büyük Bayramımız Kutlu Olsun” açıklamasında bulundu.