(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Boluspor takım kaptanı Çağlar Şahin Akbaba, Boluspor'un başarılı olması için takım içindeki mücadelesine devam ediyor. Akbaba, maç içinde yaptığı kurtarışlarla da adeta takımını ipten aldı. Gençlerbiliği’nin karşılaşmanın son bölümlerde bulduğu tek pozisyonda kalesinde devleşen kaptan adeta 1 puanı getiren isim oldu.

Son haftalarda Boluspor’daki kenetlenmenin baş mimarlarından olan kaptan Çağlar, teknik direktör Yalçın Koşukavak ile birlikte mücadele ediyor.

Trendyol 1. ligde son 3 maçta 7 puan alan ve taraftarların derin bir nefes aldıran Boluspor’da Çağlar Şahin Akbaba’nın rolü büyük. Karşılaşmalar öncesi motivasyonlarda büyük rol oynayan kaptan Ankara’da takımını ipten aldı.

Gençlerbirliği karşısında Boluspor rakibine son bölümlerde sadece net bir gol pozisyonu verirken bunda da kaptan Çağlar Şahin Akbaba kalitesini göstererek gole izin vermedi.

İsteği, arzusu ve konsantresi ile başarılı bir takım kaptanı olma yolunda kendini gösteren Akbaba, teknik direktör Yalçın Koşukavak’ın da en büyük destekçilerinden oldu. Takım içinde arkadaşlarından büyük bir saygıda gören Çağlar, kaptanlığın da hakkını veriyor.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ