Halkçı Liseliler Karadeniz Bölge Sorumlusu Nur Ürkmez ve Bolu İl Başkanı Özge Türkmen dikkat çeken bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya ile köy okulları ve ihtiyaç sahibi ailelerle Halkçı Liseler arasında köprü kurulacak ve herkesin yüzünde bir gülümseme oluşturulacak.

Haber: Aslı Akış

Halkçı Liseliler Karadeniz Bölgesi'nin, Köy okullarına ve ihtiyaç sahibi aileler ile Halkçı Liseler arasında köprü kurmayı hedefledikleri kampanya rağbet görmeye devam ediyor.

"Karadeniz'de umut var" adlı kampanya ile köy okullarının yüzünü güldürmeyi hedefleyen liseliler; boyama kitabı, kırtasiye malzemeleri, okuma kitapları, hikaye kitabı, test kitabı bağışlarını beklediklerini duyurdular.

Karadeniz Bölge Sorumlusu Nur Ürkmez ve Bolu İl Başkanı Özge Türkmen;  “Karadeniz'de Umut Var sloganıyla başlattığımız kampanya ile yardıma muhtaç köy okulu öğrencilerinin yüzlerini güldürmeyi hedefliyoruz. Sizlerden de boyama kitabı, kırtasiye malzemeleri, okuma kitapları, test kitapları tarzında yardımlarınızı bekliyoruz” şeklinde konuştular.

Editör: TE Bilisim