Bolu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından üyelere, "Dijital Dönüşüm Sürecinde Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Uygulamaları" konulu eğitim verildi.

  Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasındaki eğitime, Bolu Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Yüksel Ceylan, İSMMM Odası Başkanı Yücel Akdemir, İSMMMO Mesleki Gelişmeleri İzleme Kurulu Başkanı Filiz Bülbül, İSMMMO Mesleki Gelişmeleri İzleme Kurulu Başkan Yard. Cemal Karaoğlu, İSMMMO Mesleki Gelişmeleri İzleme Kurulu Üyesi Sema Eren, muhasebeciler ve mali müşavirler katıldı.

Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında (SMMMO) “Dijital Dönüşüm Sürecinde Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Uygulamaları” ile ilgili seminer düzenlendi.

Bolu Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Yüksel Ceylan gerçekleşen eğitim öncesinde, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir olmaya hak kazanan Özge Baba, Fatma Kalkan ve Özlem Gümüş’e ruhsatlarını takdim etti.

Son olarak, İSMMMO Mesleki Gelişmeleri İzleme Kurulu Başkanı Filiz Bülbül ve İSMMMO Mesleki Gelişmeleri İzleme Kurulu Başkan Yard. Cemal Karaoğlu tarafından muhasebeci ve mali müşavirlere ‘Dijital Dönüşüm Sürecinde Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Uygulamaları’ konulu eğitim verildi.

Editör: TE Bilisim