Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, kurban bağışları için çağrıda bulunarak, “Ülkücü Genç kardeşlerimizin daha sağlıklı ve olumlu koşullarda eğitim alabilmesi, Ülkü evlerimizde yaşayan arkadaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için Ülkü Ocaklarımıza katkılarınızı bekliyoruz” dedi.

Haber: Emine Arzu Bayseç

Kurban Bayramı öncesinde çağrıda bulunan Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, yapılacak her bağışın Ülkücü gençlere gideceğini söyledi. Kurban bağışlarının gençlerin eğitimi ve ihtiyaçları için kullanılacağını belirtti. Konuyla ilgili açıklama yapan Özkalem, şu ifadeleri kullandı:

“GAYEMİZ VATANINA, MİLLETİMİZE, GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK”

“Her yıl olduğu gibi bu yılda Ülkü Ocakları olarak kesilen kurbanlarımızın deri, kelle ve kurban paylarına talibiz. Ülkü Ocakları olarak kurulduğu günden bugüne kadar tek gayemiz vatanına, milletimize, gençlerimize sahip çıkmak adına mücadele etmek ve etmeye devam etmektir.”

“ÜLKÜ OCAKLARIMIZA KATKILARINIZI BEKLİYORUZ”

“Ülkücü Türk Gençliğine sahip çıkabilmek adına tüm vatandaşlarımızdan desteklerini bekliyoruz. Ülkü Ocakları’na yapmış olduğunuz desteklerle Ülkücü Genç kardeşlerimizin daha sağlıklı ve olumlu koşullarda eğitim alabilmesi, Ülkü evlerimizde yaşayan arkadaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için Ülkü Ocaklarımıza katkılarınızı bekliyoruz.”

“KAMPANYAMIZ BÜYÜK ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR”

“Daha önce düzenlenmiş olduğumuz sayısız yardım kampanyasında dikkat ettiğimiz gibi yaptığımız her şeyi şeffaf ve güvenilir yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Destekleriniz için bize ulaşın, Kurban derilerinizi gelip biz alalım. Ülkesine ve milletine karşılık beklemeden çile, sıkıntı ve yokluk içinde hizmet eden Ülkü erlerinin başka cemaat, örgüt vs. yapıların ellerine teslim etmemek adına vermiş olduğumuz mücadelede bu kampanyamız büyük önem arz etmektedir. Tüm vatandaşlarımız bugüne kadar Ülkü Ocakları için gerekeni yaptı, yine yapacağından bizlerin şüphesi yoktur.”

Editör: Oğuzhan EKE