(HABER MERKEZİ) - Adnan Menderes Üniversitesi memur alımında başvurular lise mezunları için başladı. Mülakatsız KPSS 50 puanla lise memur alımı başvuru süreci ve tüm şartlar belli oldu.

Kamu personel alımı başvuru şartları şöyle

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartlan taşımak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve bağlı mevzuatta tanımlanmış olan çok tehlikeli işlerde çalışmaya mani olmamak, vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak, 2022 KPSS/P94 en az “50" puan şartı aranmaktadır.

Memur alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

2 (Erkek) Destek Personeli (Melal Kaynakçısı) alımı için Ortaöğretim mezunu olmak. SGK hizmet dökümü ile belgelendirmek kaydıyla ilgili alanda deneyime sahip olmak.

2 (Erkek) DESTEK PERSONELİ (Sıhhi Tesisatçı) alımı için Ortaöğretim mezunu olmak. SGK hizmet dökümü ile belgelendirmek kaydıyla ilgili alanda deneyime sahip olmak.

3 (Erkek) DESTEK PERSONELİ (Boya-Alçı-Sıva Elemanı) alımı için Ortaöğretim mezunu olmak. SGK hizmet dökümü ile belgelendirmek kaydıyla ilgili alanda deneyime sahip olmak.

2 (Erkek) DESTEK PERSONELİ (Seramik Karo - Parke Taşı ve Bordür Kaplamacısı) alımı için Ortaöğretim mezunu olmak. SGK hizmet dökümü ile belgelendirmek kaydıyla ilgili alanda deneyime sahip olmak.

1 (Erkek) DESTEK PERSONELİ (PVC Doğramacı) alımı için Ortaöğretim mezunu olmak. SGK hizmet dökümü ile belgelendirmek kaydıyla ilgili alanda deneyime sahip olmak.

1 (Erkek) DESTEK PERSONELİ (Asansörcü) alımı için Ortaöğretim mezunu olmak. SGK hizmet dökümü ile belgelendirmek kaydıyla ilgili alanda deneyime sahip olmak.

1 (Erkek) DESTEK PERSONELİ (Kaloriferci) alımı için Ortaöğretim mezunu olmak. SGK hizmet dökümü ile belgelendirmek kaydıyla ilgili alanda deneyime sahip olmak.

Adnan Menderes Üniversitesi memur alımı süreci

Aydın ili Adnan Menderes Üniversitesi bünyesinde memur alımı için başvurular 2 Ocak 2024’e kadar olacak. Adaylar başvurularda gerekli belgelerle birlikte başvuru tarihi içinde Avdın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlük Binası 3. Kat Personel Dairesi Başkanlığı Atama Şube Müdürlüğüne şahsen yapacaklardır.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ