SES Bolu Şube Yönetim Kurulu Adına Şube Eş Başkanı Kevser Yongacı Pala, İzzet Baysal Kadın Doğum Ünitesi gebe okulu eğitimcisi sendika işyeri temsilcisi Fatma Öztürk Koçyiğit’in görev yerinin değiştirildiğini iddia ederek açıklamada bulundu.

SES Bolu Şube Yönetim Kurulu Adına Kevser Yongacı Pala, İzzet Baysal Kadın Doğum Ünitesi gebe okulu eğitimcisi sendika işyeri temsilcisi Fatma Öztürk Koçyiğit’in görev yerinin değiştirilmesine işaret ederek dava açtıklarını belirtti.

Pala, dava sonucunda adil bir karar verileceğini umut ettiklerini ifade ederek; “30 Mart 2023 Çarşamba günü Bolu İdare Mahkemesinde İzzet Baysal Kadın Doğum Ünitesi gebe okulu ve menopoz okulu eğitimcisi sendik işyeri temsilcimiz Fatma Öztürk Koçyiğit’ in haksız ve hukuksuz bir şekilde idare tarafından görev yerinin değiştirilmesi ile ilgili açtığımız davanın duruşması yapılmıştır.

Davaya çok sayıda gebe okulunda eğitim alan anneler, bebekler, meslektaşlarımı, sendika aktivistlerimiz ve genel merkez hukuk büromuzdan Avukat Öztürk Türkdoğan katılmıştır.

Katılımlarıyla bu davaya destek olan, bizleri arayan herkese yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz. Mahkemenin hukuka uygun, adil bir karar vereceğini umut ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim