Yurt genelinde her yıl 28 Mart – 3 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphane Haftası’nın 58.yılı kapsamında Bolu’nun Seben İlçesinde kitap sergisi açıldı, kitap okuma etkinliği düzenlendi.

HABER: ASLI AKIŞ

Etkinliğe; Seben Kaymakamı Süleyman Bakan, Seben Belediye Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıfat Orhan, İlçe Protokolü, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Seben Kaymakamlığı himayelerinde İlçe Halk Kütüphanesince 58. Kütüphane Haftası münasebetiyle Seben Ortaokulu Kapalı Spor Salonunda kitap sergi açılışı gerçekleştirildi.

İlk olarak kitap stantlarının gezilmesiyle başlayan sergi açılışı, İlçe Halk Kütüphanesi görevlisi Kütüphaneci Nisa Uğur’un bilgilendirmeleri ve İlçe Protokolü ve öğrencilerin kitap okuma etkinliği ile devam etti.

  1. Kütüphane Haftası münasebetiyle İlçe Halk Kütüphanesinde görevli Kütüphaneci Nisa Uğur, Kaymakam Süleyman Bakan'ı da ziyaret etti.

Bakan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; “Ziyaret dolayısıyla teşekkür ediyor, tüm Kütüphane emekçilerinin ve kitapseverlerin Kütüphane Haftasını kutluyoruz.” Dedi.

Editör: TE Bilisim