İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ve Meclis Üyeleri yaklaşık 4 ay önce göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Erdoğan’a görevinde başarılar dilerken, “Bizler Bolu merkez ve ilçelerimizin kalkınması adına eğitimden, sağlık ve sosyal hizmetlere varana kadar birçok çalışmaya imza atıyoruz. Hepimizin amacı Bolu’yu daha yaşanılabilir bir il haline getirmek. Bu manada size görevinizde başarılar diliyoruz. Gecikmeli bir ziyaret gerçekleştirdik. Bizler her zaman emniyet müdürlüğümüzün ihtiyaçlarını karşılamak için yanınızdayız” diye konuştu.

Daha öncede Bolu’da görev yapan İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan da tekrar Bolu halkına hizmet vermekten mutlu olduğunu belirtirken, Bolu’nun güzellikleri ve halkı ile gerçekten yaşamaya değer bir şehir olduğunu, Bolu halkının güvenliğini en üst düzeyde tutmak için emniyet birimleri olarak özverili bir şekilde çalışmakta olduklarını söyledi.

Erdoğan ayrıca geçtiğimiz yıl Kasım Ayında gerçekleşen bütçe görüşmelerinde İl Emniyet Müdürlüğünün taleplerini dikkate alarak yardımcı olan meclis üyelerine teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim