Bolu’da gece saatlerinde başlayan doğa olayı nedeniyle gökyüzünde eşsiz görüntüler oluştu. Gök gürültüsü duyulmamasına rağmen çakan şimşekler görenleri şaşkına çevirdi.

Bolu Meteoroloji İl Müdürlüğünden gelen açıklama, vatandaşları şaşkına çeviren doğa olayına açıklık getirdi. Meteoroloji İl Müdürü Fazlı Büyük, gece saatlerinde görülen şimşeklerin Bartın ve Zonguldak’tan yansıdığını söyledi.

Özel Haber: Mehmet Fatih Yalınız

Gece saatleri itibari ile gökyüzünde aralıksız olarak binlerce şimşek çaktı. Gece boyunca devam eden şimşek olayı sonrası özellikle sosyal medyada bir çok görüntü paylaşıldı. Bugüne kadar ilk kez böyle bir olaya tanıklık eden Bolulular yaşanan bu doğa olayı karşısında şaşkına döndüler.

Gece saatlerinde Boluluları merak içinde bırakan doğa olayını Meteoroloji İl Müdürü Fazlı Büyük’e sorduk. Büyük, gece görülen şimşeklerin meteorolojik bir olay olduğunu belirterek, “Bartın ve Zonguldak dolaylarında yağmurla beraber, gök gürültüsü ve şimşek meydana geldi. Bolu’dan da bu meteorolojik olayların yansıma görüldü. Herhangi bir durum yok, meteorolojik bir olay.” dedi.

Editör: TE Bilisim