Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı İlhan Durak, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yeşilay Derneği Bolu Şubesi yeni yönetimini ziyaret etti.

Haber: Aslı AKIŞ

Yeni yönetimin belirlendiği Yeşilay Bolu Şubesi ziyaretleri kabul ediyor. MHP Bolu teşkilatı da Yeşilay’ı ziyaret etti. MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak’a, Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, MHP belediye Meclis üyeleri Necdet Çakır ve Fatih Silin eşlik etti. 

MHP il yönetimini Yeşilay Bolu Şube Başkanı Bayram Erden ve yönetim üyeleri karşıladı.

“YEŞİLAY'A DA BÜYÜK KATKILARI OLACAĞINI BEN DÜŞÜNÜYORUM”

Yeni başkan Bayram Erden’in Yeşilay’a katkıları olacağının aktaran İl Başkanı Durak, “İsmail Başkan'dan almış olduğu bu bayrağı daha uç noktalara taşır diye her daim kalbimizden gönlümüzden geçtiği gibi ifade edeyim. Aynı zamanda ben Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nde görev Yaparken Bayram Hocamız tabii her elinde bir parmağında bir marifet olduğu için genel merkezde görev yaparken de bize çok destek olmuştur. Yani biz işte Ülkü Ocakları Genel Merkezi olarak deneme sınavları hazırlıyorduk. En böyle katma değerli sorular Bayram Hoca'dan gelirdi. Hatta eğitim bilim derdi işte ya Bayram Hoca var. Ben de Bayram Hoca var derken ben de bilmiyorum. Hangi Bayram Hoca? İşte Bolu'da Türk Eğitim-Sen'de görev yapan bir hocamız… Öyle bir farklı, böyle yani ne bileyim emek verilerek saatlerce uğraşarak, işte grafiklerle falan sorular hazırlardı. Çok büyük katkısı olurdu. İnşallah Yeşilay'a da büyük katkıları olacağını ben düşünüyorum” dedi.

“EĞİTİMLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nin çalışmaları ile ilgili gelişmelerden bahseden Yeşilay Başkanı Bayram Erden, “Allah'ın yarattığı bir varlık olarak bazı olumsuzlukları içerisinde taşıyor beynimiz. Özellikle bazı işte eğitimle biz kendimizi geliştiriyor ve daha fazla insanlaşıyoruz. O yüzden Yeşilay da bu noktada bu bağımlılık türleriyle mücadeleyi el birliğiyle sürdürüyor. Biz de inşallah Bolu'muzda bu noktada üzerimize düşen ne varsa değerli yönetim kurulumuzla Denetim kurulumuzda bu hizmeti vermeye gayret edeceğiz. Görevimiz hemen başlar başlamaz bir takım eğitimler vermeye hemen başladık. Pazartesi günü Dörtdivan’daydık daha sonra Gerede'deydik. Bugün sizleri ağırlıyoruz. Cuma günü Mengen'de eğitimlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Ziyaret sonunda MHP İl Başkanı Durak’a, Yeşilay Kadın Kolları Başkanı Aslı Akış tarafından rozet takıldı. İl Başkanı Durak’a hediye takdim edildi.

3-474-282-691-85

Editör: Servet GÖKÇEK