Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Kurban Bayramı sebebiyle MHP İl Başkanlığı önünde düzenlenen bayramlaşma programına ev sahipliği yaptı. İl başkanlığında bir araya gelen partililer, bayram coşkusunu birlikte yaşadı.

 Haber: Aslı Akış

 Bayramlaşma törenine; MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, KAÇEP Başkanı Sema Gülen, partililer, ülkücüler ve Türkiye Kamu Sen'e bağlı sendika başkanları katıldı.

 Kurban Bayramı dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanlığı ile Ülkü Ocakları İl Başkanlığı önünde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak partililerin bayramlarını kutladı.

“BAYRAMLAR PAYLAŞMANIN ARTTIĞI ZAMANLARDIR”

MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, bayramların önemine vurgu yaparak; “Milliyetçi Hareket Partisi'nin kıymetli yöneticileri Ülkü Ocakları'nın yiğit Bozkurtları, Ülküdaşlarımız bu davaya gönül vermiş, ömür vermiş çok değerli, kıymetli hanımefendiler, beyefendiler, öncelikle herkese hoş geldiniz diyorum. Bayramları paylaşmanın,  birlik ve beraberlik içerisinde olmanın,  muhabbetin arttığı zamanlardır. Cenabı Allah her daim bize nasip ediyor.  Üç hilalin altında, Milliyetçi Ülkücü Hareketin, karargahı olan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığında buluşmayı nasip ediyor.” dedi.

“ALLAH BİZLERE ÜÇ HİLALİN ALTINDA BULUŞMAYI NASİP ETSİN”

Durak, milliyetçi ülkücü hareketin üç hilalin altında her daim bir arada olması temennisinde de bulunarak; “Bir önceki Ramazan Bayramı'nda da hep birlikte burada büyük bir coşkuyla kutladık. Bayramlaştık. Bugün burada da Kurban Bayramı'nın ikinci günü bütün ülküdaşlarımızla Milliyetçi Hareket Partisi'nin yöneticileriyle burada bir arada olduk ve beraberliğimizi sağlıyoruz bu şekilde. Ben herkesin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlık, sıhhat ve uzun ömürler diliyorum. İnşallah bizlere ve ülkücülere üç hilalin altında Milliyetçi Hareket Partisi'nde her mübarek günde, her mutlu günde buluşmayı bizlere Cenabı Allah nasip etsin diyorum” şeklinde konuştu.

“BİR ARADA OLMANIN ONURU VE GURURU İÇERİSİNDEYİZ”

MHP Bolu milletvekili İsmail Akgül, tüm teşkilat mensuplarıyla bir arada bayram coşkusu yaşadıklarına işaret ederek; “Tüm vatandaşlarımızın Bolulu hemşehrilerimizin bayramını tebrik ediyorum. İl başkanımız başta olmak üzere, ilçe başkanlarımız, kadın kollarımız, ülkü ocaklarımız, sendikalarımız geçen bayramda aday olarak çıktığımız bu yolda bugün milletvekili olarak Bolu'muzun caddelerinde teşkilatlarımızla bir arada olmanın onuru ve gururu içerisindeyiz. Kalabalığı da gördük ilerleyen süreçte bu başarıların daha fazla devam edeceği, önümüzdeki süreçte yerel seçimlerde de bu zaferimizi belediyeyle taçlandıracağımızı umut ediyorum.” İfadelerini kullandı.

“BURADAKİ GURUR TABLOMUZ KELİMELERLE ANLATILAMAZ” 

Akgül, MHP ve ülkü ocaklarının her bir ferdine de teşekkür ederek; “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Yüce Rabb'im birlik ve beraberlik içinde nice bayramlara Türk İslam alemini kavuştursun. Buradaki gurur tablosu hiçbir şeyle anlatılamaz. Bu birlik beraberlik, samimiyet kelimelerle ifade edilmez. Başta il başkanımız, kıymetli dostum İlhan Durak olmak üzere, Merkez İlçe Başkanımıza, Ülkü Ocakları Başkanımıza, kadın kollarımıza ve tüm yöneticilerimize Sendika başkanlarımıza tekrar tekrar vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Hepsine aileleriyle beraber huzurlu, mutlu bayramlar diliyorum. Rabbim yüce Türk milletini her daim muzaffer eylesin diyorum.” diye konuştu.

TOPLU FOTOĞRAF ÇEKİLDİ

MHP Milletvekili İsmail Akgül, MHP İl Başkanı İlhan Durak, parti ilçe başkanları, yöneticiler ve partililerin sohbetler edip birbirlerinin bayramını tebrik ettiği bayramlaşma hilal oluşturularak çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.