(HABER: HURİ AFACAN)- Migros 175 TL indirim kampanyası ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulundu.

Migros nisan ayında da indirim kampanyaları ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, Migros'un güncel indirim kampanyalarına ilişkin araştırmalar hız kesmeden devam ederken, Migros da 175 TL indirim kampanyasını duyurdu.

6 Nisan tarihinde başlayan ve 30 Nisan tarihine kadar sürecek olan kampanyanın açıklamasının ardından fırsatın detayları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriliyor. Migros da resmi internet sitesi üzerinden ayrıntılı bilgilendirmede bulundu.

Migros 175 TL İndirim Kampanyası

Migros tarafından yapılan açıklamaya göre 6 Nisan ile 30 Nisan tarihleri arasında Migros Sanal Market üzerinden yapılacak ilk alışverişte geçerli MERHABA175 koduyla 175 TL indirim ve ilk üç siparişte geçerli olmak üzere ücretsiz teslimat fırsatı sağlanacak.

Kampanya sadece ilk kez verilecek Migros Sanal Market siparişinde geçerli olacak. 175 TL indirimden faydalanabilmek için minimum 800 TL tutarında sepet oluşturulması gerekirken, MERHABA175 indirim kodunun ödeme sayfasına hediye çeki alanına girilmesi gerekecek.

Migros Güncel İndirimler 2024 Nisan

Migros 30 Nisan tarihine kadar devam edecek olan 175 TL indirim kampanyası ile ilgili bilgilendirmede bulunurken, Migros'tan alışveriş yapmayı düşünen vatandaşlar farklı kategorilerdeki indirimlere dair araştırmalara hız kesmeden devam ediyorlar.

Bu kapsamda, Migros'un indirim kampanyalarına erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler Migros'un sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ