Tabaklar Mahallesi Muhtarı Sedat Altan’ın “İhtiyacı olan alsın, olmayan versin” sloganı ile açtığı tezgahtan ihtiyaç sahipleri, ücretsiz giyim eşyası ve askıda ekmek alabiliyor.

Haber: Ömer Çetinaslan

 Koronavirüs salgını sürecinde, ihtiyaç sahiplerine yardımlar hız kesmeden devam ediyor. Tabaklar Mahallesi Muhtarı Sedat Altan’ın “İhtiyacı olan alsın, olmayan versin” sloganı ile başlattığı uygulama sayesinde yapılan yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor.

Muhtar Sedat Altan’ın, Tabaklar Mahallesi Gövem Sokak üzerinde bulunan kendisine ait marketin önünde açtığı tezgâhta, yardımsever vatandaşlar tarafından bırakılan giyim eşyaları ve askıda ekmek bulunuyor. İhtiyaç sahipleri ise tezgâhta bulunan ürünlerden ücretsiz faydalanabiliyor.

“GÜZEL BİR ŞEY OLDU”

Tabaklar Mahallesi Sedat Altan, yapılan uygulamanın çevredeki vatandaşlar tarafından olumlu tepkiler aldığını ifade ederek, “Bize sürekli ikinci el eşyalar geliyordu. İyi durumda, temiz, kullanılabilecek olanlardan. Biz de sürekli dağıtıyorduk. İhtiyacı olan alsın, ihtiyacı olmayanlar da koysun diye böyle bir şey yaptık. Sağ olsunlar eşya getiriyorlar. Güzel bir şey oldu.

“HERKES BİR ŞEYLER YAPMAK İSTİYOR”

“Askıda ekmek” kampanyası çok tuttu. İnsanlarda oldukça olumlu dönüşler var. Herkes bir şeyler yapmak istiyor. Kimisi ekmek, kimisi pide veriyor. Çocuk eşyaları var. Tabi, daha iyi olacak” diye konuştu.

BAŞKAN ÖZCAN’DAN DESTEK

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile görüştüğünü söyleyen Altan, Başkan Özcan’ın uygulayamaya destek verdiğini söyledi:

“Belediye başkanımız sağ olsun, destek vereceğini söyledi. Dün görüştük, raf istedim. Raflarımızın yetmediğini söyledim. O da, pazartesi günü halledeceğini söyledi. İnşallah daha iyi şeyler olacak.”

Editör: TE Bilisim