Bolu Ülkü Ocakları ve BAİBÜ Türk Dünyası Topluluğu, Hüseyin Nihal Atsız’ın vefatının yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenledi.

Kültür Merkezi Pembe Salondaki programa Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanı Osman Artuç, MHP İlçe Belediye Başkanları, Kamu-Sen İl Başkanı Erhan Bayram ve çok sayıda üniversiteli öğrenci katıldı.

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi(BAİBÜ) Türk Dünyası Topluluğu, BAİBÜ Gölköy Yerleşkesi’nde Hüseyin Nihal Atsız’ın vefatının 43. yıl dönümü dolayısıyla bir anma programı düzenledi.

Atsız’ın hayatının ele alındığı programda salonu dolduran kalabalık zaman zaman Atsız’ın şiirlerini Türk Dünyası Topluluğu üyesi öğrencilerden dinledi.

Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül ise yaptığı açıklamada anma programına katılanlara teşekkür ederek; “Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı ve Türk Dünyası Topluluğu ortaklaşa düzenlemiş olduğu Türk Milliyetçiliğinin bayrak adamı Büyük Türkçü Merhum Hüseyin Nihal Atsız’ın 43. vefat yıldönümü münasebetiyle, Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde anma programı gerçekleştirdik. Türk Gençliğine Türklüğü aşılayabilmek ve bu uğurda çekilen çileleri aktarabilmek adına düzenlenen programımıza katılan kıymetli Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanımıza, milliyetçi Hareket Partisi Seben İlçe Başkanımıza Milliyetçi Hareket Partisi Dörtdivan Belediye Başkan Aday adayımıza, Kamu-Sen Başkanımıza, Türkav Başkanımıza, Türk Tarım Orman Sen Başkanımıza ve Kıymetli yöneticilerine, Üniveristeli öğrenci kardeşlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Atsız Atamızı rahmetle yad ediyoruz. Ruhu şad mekanı uçmağ olsun. Ne Mutlu Türk'üm Diyene” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim