(İHA) - Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Maarif Söyleşileri programı çerçevesinde, Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Dinç tarafından "Mesleğinden Güç Almak" konulu bir seminer verildi. Seminere Mudurnu ilçesinde görev yapan tüm öğretmenler katıldı.

Mudurnu Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşen seminere, Mudurnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Taşkesti, Yazılar, Hacımusalar, Cumhuriyet ve Dumlupınar Okulları ile Abdürrahim Tırsi İmam Hatip okullarında görev yapan öğretmenler katılım sağladı. Seminerde, Doç. Dr. Mehmet Dinç tarafından "psikolojik dayanıklılık" ve "mesleğinden güç almak" konularına vurgu yapıldı.

Doç. Dr. Mehmet Dinç ise seminer sonunda İHA’ya yaptığı açıklamada, Mudurnu'ya ilk defa geldiğini belirterek, çarşının güzellikleri ve tatlı atmosferinden etkilendiğini dile getirdi. Dinç, öğretmenlerin ilgisi ve katılımından memnuniyet duyduğunu belirterek, ilerleyen yıllarda tekrar Mudurnu'ya gelmek istediğini ifade etti.

Seminerin sonunda Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, Doç. Dr. Mehmet Dinç'e teşekkür ederek, Mudurnu'nun meşhur konaklarının resmedildiği el emeği bir tablo hediye etti. Sarıcı, aynı zamanda Mudurnu'nun tüm öğretmenlerine teşekkür ederek, etkinlikte bir araya gelmenin önemine vurgu yaptı.

Editör: Servet GÖKÇEK