Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Gerede ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istedi. 

Haber Merkezi

Ak Parti’de çok büyük bir erime yaşandığını net şekilde gördüğünü söyleyen Özcan, “Cumhuriyet Halk Partisi’nde önceki yıllara göre çok büyük artışlar olacağını öngörebiliyoruz.” dedi.

Türkiye 14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerine giderken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Bolu Milletvekili Adaylarına destek olmak için ilçe ziyaretlerinde bulunuyor.

Geredeli esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Başkan Özcan’ın Mudurnu’dan sonra ikinci ve bugünkü durağı Gerede ilçesi oldu. Özcan burada kendisine eşlik eden CHP Milletvekili Aday Adayı Yusuf Renkli, İlçe Başkanı Bekir Uzun ve partililerle birlikte; önce Sanayi Sitesi’ndeki esnafları, ardından da çarşı esnafını dolaştı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Bolu Milletvekili Adaylarına destek istedi.

Gittiği her yerde ilgi gören Özcan, vatandaşlarla sohbetinde sık sık “değişim” vurgusu yaptı.

“Ak Parti’de çok büyük bir erime olduğunu gördük”

Sanayi Sitesi ziyareti sonrası izlenimlerini de paylaşan Özcan, şunları söyledi:

“Bugün de Milletvekili Aday Adayımız, yıllarca ilçe başkanlığımızı yapan Avukat Yusuf Renkli, İlçe Başkanımız Bekir ağabeyimiz ve arkadaşlarımızla birlikte Gerede’deyiz. İzlenimimiz şu: Burası geçmişte gerçekten Ak Parti’nin çok güçlü olduğu bir ilçeydi. Ama bugün Ak Parti’de çok büyük bir erime olduğunu gördük. Yine Cumhuriyet Halk Partisi’nin, İYİ Parti’nin ve MHP’nin oylarında da önceki yıllara göre çok büyük artışlar olacağını biz öngörebiliyoruz.”

Renkli: “İktidardan büyük bir bıkkınlık var”

Özcan’ın ardından CHP Bolu Milletvekili Adayı ve CHP eski Gerede İlçe Başkanı Yusuf Renkli de kısa bir değerlendirmede bulundu. “İktidardan büyük bir bıkkınlık var” diyen Renkli, Gerede halkının AK Parti Milletvekili Adaylarından memnun olmadığını da belirterek, “Özellikle milletvekili adaylarına da seçimden seçime Gerede’ye geldiği, herhangi bir hizmetlerinin olmadığı şeklinde yoğun eleştiriler yapılıyor. Partimize olan teveccühü görüyoruz. AK Parti’den kopan oyların CHP’ye kaydığı bir gerçek.” dedi.

tanju-özcan (6)tanju-özcan (4)tanju-özcan (5)tanju-özcan (3)tanju-özcan (2)tanju-özcan (1)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ