18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü, Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Hafta oyunca hazırlıklarını öğrencileri ile birlikte yapan Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü kutlandı.

Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmenleri, öğrencilerinin o günle ilgili sorularını yanıtlarken, kurumun çok amaçlı salonunda ise sinevizyonda günün anlamını belirten videolar izlendi.

Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin kurucu müdürü Harun Ceyhan, önemli günleri en coşkulu şekilde kutlayarak, öğrencilerine aktarmaya çalıştıklarını belirterek, “Kurum olarak açıldığımızdan bu yana ulusal ve yerel tüm programları en aktif şekilde kutluyoruz. O günlerde yaşananları çocuklarımıza ve gelecek nesile aktarabilmek bizim birinci önceliğimiz. Bu bağlamda ülkemizin birlik ve beraberliği adına bir taş koymamız gerekiyorsa onu yapıyoruz. Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak ilimiz ve ülkemiz adına geleceğini sağlam temellere oturtan nesiller yetiştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim