Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ilimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti, kullanımı ve aracılığının engellenmesine yönelik yapılan faaliyetlerde, S.M. isimli şahsa ait araçta 29,95 gram kokan maddesi ele geçirildi.

Faaliyetlerle ilgili Bolu İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor; “Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube görevlilerince 14.12.2017 günü ilimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti, kullanımı ve aracılığının engellenmesine yönelik olarak yapılan çalışmalarda, saat 18.00 sıralarında Ankara istikametinden İstanbul istikametine gitmekte olan 34… plaka sayılı araç durdurularak araç ve araçta bulunan S.M. (35) isimli şahsın bulunduğu araçta yapılan aramada araç pas pasları kaldırıldığında araç paspaslarının altındaki döşeme halıflekslerinin üzerinde beyaz bir madde kırıntılarının bulunduğu görülmüş, alınan örnekler ile yapılan inceleme sonucu kokain maddesi olduğu anlaşılmış, araçta yapılan aramalar sonucu aracın muhtelif yerlerine saklanmış vaziyette dört parça halinde toplamda 29,95 gram kokain maddesi ve döşemeler söküldükten sonra zeminde kalan kırıntılardan yapılan tartım sonucu 143,72 gram kokain maddesi, 1 Adet 7.65 mm ruhsatsız Baretta marka tabanca ve tabancaya ait bir adet şarjör, 3 adet mermi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 77.765 TL ele geçirilmiş, ayrıca kokain emdirildiği tespit edilen taban döşemeleri tahkikata esas olarak üzere muhafaza altına alınmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda yürütülmekte olan soruşturma kapsamında S.M. (35) isimli şüpheli şahıs “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan yapılan işlemlerin ardından mevcutlu olarak adli makamlara sevk edilecektir.

Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, uyuşturucu madde ticareti, kullanımı ve aracılığın engellenmesine yönelik olarak yapılan çalışmalarımız aralıksız devam etmekle birlikte, vatandaşlarımızdan gelen öneri, şikayet ve ihbarlar gecikmeksizin değerlendirmeye alınmaktadır.”

Editör: TE Bilisim