Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı,  Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne  (BAİBÜ)  yeni yerleşen öğrenciler için ‘Hoş Geldinmesajı yayınladı.

HABER: ASLI AKIŞ

YKS tercih sonuçları erişime açıldı. Adaylar; TC kimlik numaraları, aday şifresi ile hangi üniversite ve programa yerleştiğini görüntüleyebilecek. Tercih sonucuna göre bir üniversite ve programa yerleşen öğrenciler 28 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında kayıtlarını gerçekleştirecek. Açılanan sonuçlar doğrultusunda Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’dan BAİBÜ’yü  kazanan öğrenciler için tebrik mesajı geldi.

 “2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarına göre, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi kontenjanlarına yerleşmeye hak kazanan bütün öğrencilerimizi kutluyor; sizleri de diğer öğrencilerimiz gibi ailemizin bir parçası olarak görmekten büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum.

“YETKİN VE ERDEMLİ NESİLLER YETİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ”

Öğrenci odaklı bir üniversite olarak yükseköğretimi, kültürel ve sosyal imkanlarla birlikte veriyoruz. Akademik çalışmalarla, bilgi ve teknoloji üretip kullanıyor, ulusal ve uluslararası araştırma ve geliştirme çalışmaları yapıyor, bu çalışmaların sonuçlarını insanlığın hizmetine sunuyor, ülkemizin dünyadaki yerini güçlendirmek amacıyla çalışmalar yürütecek yetkin ve erdemli nesiller yetiştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

“BAŞARILARLA DOLU EĞİTİM HAYATINIZ OLMASINI DİLİYORUM”

Değerli öğrencilerimiz; 2023-2024 eğitim öğretim döneminde sizlere en iyi koşulları sunabilmek için hazırlıklarımızı tamamlamış olarak, sizlerle birlikte okulların açılacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli öğrencilerimizi başarılarınızdan dolayı bir kez daha kutluyor, geleceğinizi şekillendireceğiniz, güzel anılarla dolu bir eğitim hayatı diliyor, eğitim hayatınızın sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ