Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan “Salon Paris” şıklığı ve muhteşem dizayn ile Bolu’da yeni bir marka yüzüyle hizmetinizde. Güzelliğine önem verenlerin değişmez adresi olan Solan Paris, profesyonel ekibi ve orijinal ürünleriyle müşterilerine eksiksiz bir hizmet sunuyor.

Yılların tecrübesi ve uzman kadrosu ile yıllardır Bolu halkına hizmet veren Şenol Kara, Hatice Kara ve Yaşar Muş’un işletmeciliğinde açılan Salon Paris, saç kesimi, ağda, keratin botoks, mikro peeling, altın oran kaş tasarımı, profesyonel makyaj,  saç kesimi, boyama, kalıcı makyaj, saç bakımı, manikür-pedikür, ipek kirpik, kirpik lifting, gibi birçok alanda deneyimli ekibi ile Salon Paris sizleri güzelliğe davet ediyor.

Salon Paris, şehir hayatının yoğun temposunda kendini şımartmak isteyen kadınları, uzman ekibiyle birlikte adeta yeniden hayata bağlıyor.

“KALİTELİ HİZMETİ CAZİP FİYATLARLA MÜŞTERİLERİMİZE SUNUYORUZ”

Salon Paris, Micro keratin kaynakta Bolu'nun bir numarası olduğunu belirten işletme sahiplerinden Hatice Kara şunları söyledi; “Müşterilerimiz hijyenik ve rahat bir ortamda hizmet alacaklarına emin olabilirler. Beklentimiz ve vizyonumuz olması gereken noktalardan bir tanesi memnuniyettir. Yaptığımız hizmetlerin memnuniyet sonucu bizler için çok önemli. Onun dışında verdiğimiz hizmetin arkasında duruyor olmak, donanımın ön planda olması ve kaliteli hizmeti cazip fiyatlarla müşterilerimize sunmak bizlerin ayrıcalığıdır. Salon Paris sadece bir isim değil marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemeyi hedefliyor. Tamamen bayanlara hitap eden salonumuzda haftanın 7 günü, randevulu sistemle hizmet verilecek. Nişan, düğün ve özel günlerde hizmet alacak olan bayanlarımızın mutlaka daha önceden randevu almalarını rica ediyoruz. Bayanlarımızın kişisel bakımları içinde mükemmeli ayaklarına getirdik ve kendilerine A’dan Z’ye hizmet paketi sunuyoruz. Güzelliğine önem veren herkesi merkezimize bekliyoruz. Detaylı bilgi almak için bizi Borazanlar Mahallesi Mehmet akif Ersoy Bulvarı Osmanlı Konutları No:10 adresimizde ziyaret edebilir ya da 0531 409 06 90 telefonumuzdan arayabilirsiniz” dedi.

Editör: TE Bilisim