Geredespor, Bolu Belediyespor engelini Mustafa Coşkun’un yıldızlaştığı karşılaşmada 4-0 kazanarak Play-Off şampiyonu oldu.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Bu sezona hedefini kurduğu kadro ile şampiyonluk olarak belirleyen Geredespor muradına erdi. Önce Bolu 1.Amatör kümede yenilgi yüzü görmeden Play-Off’lara adını yazdıran Geredespor, Play-Off maçlarında da gösterdiği başarı ile yenilgi yüzü görmedi.

Türkiye’de şimdiye kadar yenilgi yüzü görmeyen ender takımlar arasında yer aldı. Bolu Belediyespor ile karşı karşıya gelen lider Geredespor Mustafa Coşkun ile farka koştu.

Golcü oyuncu 4 gol attığı maç sonunda Geredespor şampiyon oldu.

“ŞİMDİ TEK HEDEF KALDI”    

Geredespor Başkanı Celal Uslu farklı kazanılan galibiyetin ardından şunları ifade etti; “Biz önce hedefimizi grup maçlarında zirvede yer almak için mücadele etmiştik. Takım olarak bunda başarılı olduk orada yenilgi yüzü görmedik. Play-Off maçlarında da Şampiyon olmak için mücadele ettik. Bunda da başarılı olduk, hiç mağlubiyet almadık. Türkiye’de yenilgi almayan ender takımlar arasında yer aldık. Bununla Gerede ilçemiz ne kadar övünse yeridir. Şimdi tek hedef kaldı. Son final maçından da başarılı olup adımızı BAL Ligine yazdırmak istiyoruz. Bize şimdiye kadar destek olan herkese teşekkür ederiz. Bizi desteklemeye devam etsinler” dedi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ