Türkiye genelinde 1,6 milyon elektrik kullanıcısına elektrik tedarik hizmeti veren Sepaş Enerji, Bolu’da müşterilerden elektrik faturası adı altında para alan ancak ödemeyi gerçekleştirmeyen yetkisiz ödeme noktalarıyla ilgili uyardı.

Sepaş Enerji, Bolu halkını Gölyüzü Mah. Çeşme Sok. Birlik Apt. No.1 adresi ve Büyük Cami Mah. İzzet Baysal Cad. No:93/A adresinde faaliyet gösteren yetkisiz ödeme noktalarıyla ile ilgili uyardı. Sepaş Enerji’den yapılan açıklamada bu iki işyerinin müşterilerin Sepaş Enerji elektrik fatura bedellerini tahsil ettiğini ancak bu merkeze faturalarını ödeyen müşterilerin ödemelerinin sistemde bulunmadığını, bu yüzden de müşterilerin elektriklerinin borçlarından dolayı kesildiğini belirtti. Yetkisiz ödeme noktalarıyla ilgili herkesi uyaran Sepaş Enerji, Bolu’da yetkili ödeme servislerinin Karaçayır mahallesinde bulunan BSM İletişim, İhsaniye mahallesinde bulunan FNK İletişim ve Beşkavaklar mahallesinde bulunan Sapmazlar Telekomünikasyon olduğuna dikkat çekti.

Sepaş Enerji müşterileri, ödemelerini Yetkili Faturamatik Hizmet noktaları, Türkiye genelindeki tüm PTT şubeleri, faturalarda belirtilen anlaşmalı bankalara otomatik ödeme talimatı vererek ya da internet bankacılığı üzerinden gerçekleştirebilmektedir. Faturalarını bu merkezler aracılığıyla ödeyen tüm müşteriler yaşanabilecek her türlü olumsuzluğa karşı Sepaş Enerji güvencesi altına alınıyor. Bu noktalardan yapılan ödemeler ek bir ücret ödemeden gerçekleştirildiği gibi Bankacılık Düzenleme Denetleme Kurumu'nun (BDDK) yasalara dayanarak yaptığı düzenlemeler çerçevesinde banka altyapı ve güvencesiyle Sepaş Enerji sistemlerine anında yansıyor.

Editör: TE Bilisim