Ödeme Haberleri

ödeme haberleri ve güncel ödeme gelişmeleri, ödeme ile ilgili tüm video, ödeme fotoğrafları ve ödeme haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


EKONOMİ

Emeklilerin 3 bin liraya çıkartılan bayram ikramiyesinin ödemeleri bugün başlıyor.

EKONOMİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) aralarında özel bankaların da olduğu 19 bankayla yeni protokol imzaladı.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde bir hayırsever, bakkalın veresiye defterindeki borçların tamamını ödedi.

SPOR

Trendyol 1. Lig ekiplerinden ASTOR Enerji Şanlıurfaspor’da futbolcular, maaş ve gereken ödemeleri alamadığı gerekçesiyle antrenmana çıkmadı.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan kamu bankalarının emeklilere 8-12 bin TL arasında promosyon ödemesi yapacağını açıklamış ve diğer bankalara da çağrı yapmıştı.

HABER

Emekli Sandığından aylık alanların ocak ayı zam farkı ile harp ve vazife malullerinin 2023 ek ödemelerine 26 Ocak'ta başlanacak.

HABER

Abant Gölü Milli Parkı'na girişler HGS sistemiyle yapılmaya başlandı. Sürücüler, Milli Park Ödeme Sistemine plaka bilgilerini girerek ödeme işlemi yapabilecek.

EĞİTİM

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü, resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Yapılan açıklamaya göre KYK burs ödemeleri başladı.

HABER

KOSGEB Bolu İl Müdürü Abdurrahman Usta, “Gıda Tarım ve Hayvancılık” ve “Yapı, Mobilya & Ev Tekstili” fuarında stant açan işletmelere...

ULUSAL

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde sözleşme sonlandırılmadan birikimlerin yüzde 50'sine kadar olan kısmı, konut alımı, evlenme, doğal afet ve eğitim harcamaları

SPOR

Kura sonucunda bedelli askerliğe seçilmeyenler, kura öncesi vazgeçenler ile 2 ay içinde ödeme yapmayanlar yeniden başvuru yapabilecek.

EKONOMİ

Yapılandırma kapsamındaki vergi borçları ile motorlu taşıtlar ve gelir vergisinin 2'nci taksit ödemelerinin son günü bugün.