Muharrem İnce’nin Bolu programının planlandığı şekilde gerçekleşeceğini aktaran Memleket Partisi Bolu İl Başkanı Duha Özçelik, “Gerekli çalışmayı emniyet güçlerimiz de yapıyor. Tamamen yalan bir haber. PKK, FETÖ yandaşları, üzerimizde algı operasyonları yürütmekte” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Sosyal medyada, Bolu Valiliği adıyla yayımlanan basın açıklamasında, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin, Bolu’da yapacağı basın açıklamasının iptal edildiği ifade edildi.

“BOLU’DAN SEÇİM SÜRECİNİ BAŞLATACAK”

Programın, “Güvenlik gerekçesiyle iptal edildiği” duyurulan paylaşıma, Memleket Partisi Bolu İl Başkanı Duha Özçelik’ten yalanlama geldi. Bolu olarak şanslı olduklarını aktaran Duha Özçelik, “Bolu olarak şanslı bir iliz. Köroğlu’nu diyarı Bolu’muza Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce, ilk basın açıklamasıyla Bolu’dan seçim sürecini başlatacak. Bu konuda biz şanslıyız. Bolu halkı teveccühünü de gösterecektir. Sayın Genel Başkanımızı en iyi şekilde ağırlamayı düşünüyoruz” dedi.

“HERHANGİ BİR GERÇEKLİK YOK”

İnce’nin programının planlanan şekilde, 9 Nisan tarihinde gerçekleşeceğinin altını çizen Özçelik, “Ne yazık ki meyveli ağacı taşlamaya başladılar. Biz bunu böyle görüyoruz. Bununla ilgili herhangi bir gerçeklik yok. Gerekli çalışmayı emniyet güçlerimiz de yapıyor. Tamamen yalan bir haber. Buna itibar edilmemesi, bütün Bolu halkının saat 13’te, 9 Nisan Pazar günü Demokrasi Meydanı’mızda, Köroğlu Heykelinin hemen yanında basın açıklamamıza davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“WHATSAPP GRUPLARINDA BU PAYLAŞILMAYA BAŞLANMIŞ”

Emniyetin araştırmalarına devam ettiğini belirten Özçelik, “Türkiye genelinde Whatsapp gruplarında bu paylaşılmaya başlanmış. Durumlar gösterilmiş. Dolayısıyla bizim teşkilatlanmamıza da bu bilgiler geldi. Ekseriyetinde bize ulaşan bilgileri teyit ettik. Bolu Valiliğinden herhangi bir böyle açıklama yoktur. Emniyet güçlerimiz tarafından da böyle bir bilgi alınmamıştır. Planlandığı şekilde faaliyetlerimiz sürmektedir” diye konuştu.

“ALGI OPERASYONLARI YÜRÜTMEKTELER”

Dış güçlerin Memleket Partisine karşı algı operasyonu yürüttüğünü de iddia eden Duha Özçelik, “Ne yazık ki sadece ülkemizdeki bize karşı olanlar tarafından değil, sanırım yurtdışından da bazı, bizim yükselmemizi istemeyen güçler tarafından da finanse edilen örgütler, özellikle Genel Başkanımız Anıtkabir ziyaretinde de dile getirdi. PKK yandaşları olsun, FETÖ yandaşları olsun, üzerimizde algı operasyonları yürütmekteler. Bunlara kesinlikle değer verilmemesini, prim verilmemesini rica ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Oğuzhan EKE