Bolu Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda restorasyonu yapılarak son derece modern bir güzellik merkezi ve hamam olarak hizmete açılan Tarihi Sultan Hamamı, Bolulu kadınları mest etmeye devam ediyor.

TARİHİN DERİNLİKLERİNDEN GELEN SAĞLIK

Osmanlı kültürünün vazgeçilmezi hamam ritüelinin, saçtan topuğa tam vücut bakımı ile birleştiği özel hamam deneyiminde konuklar vücutlarıyla birlikte ruhlarını da arındıracak. Cilt bakımı ve masajlarıyla günün yorgunluğunu üstünüzden atacaksınız. Bolu sultan hamamında Osmanlı şerbetiyle serinliyor, Türk kahvesiyle dinleniyorsunuz. Güzelliğinize güzellik katmak için Bolu sultan hamamını tercih etmelisiniz.

CİLDİNİZE ALTIN DOKUNUŞU İLE CAN KATIN!

Cildinize hak ettiği değeri altın maskesi ile vermeye, altın dokunuşu ile cildinizi yenilemeye, gerginleştirmeye ne dersiniz?

Bolu Sultan Hamamı sizlere Altın Yüz Maskesi ve Ballı Yüz Masajını sizlere sunuyor. Altın yüz maskesi cildi yoğun bir şekilde sıkılaştırır. Eğer botoks yaptırmaktan korkuyorsanız altın maskesini Bolu Sultan Hamamında mutlaka denemelisiniz.

*Cilt üzerindeki ince çizgileri ve kırışıklıkları giderir.

*Altın maskesi içerisinde bulunan altın tozları sayesinde cilt nem oranını korur.

*Ciltteki ölü hücreleri tekrar dirilterek erken yaşlanmanın önüne geçer.

*Cildin pırıl pırıl olmasını sağlar.

*Altın maskesi her cilt tipine uygundur.  Altın maskesi, el, ayak, boyun, yüz ve gerdan bölgesine uygulanabilir bir cilt bakım maskesidir.

*Ciltteki sivilceleri ve akneleri azaltır.

*Cilt rengini açarak porselen gibi bir cilt meydana getirir.

*Birkaç uygulamadan sonra cilt lekelerinden eser kalmaz.

 600 YILLIK BİR GEÇMİŞE SAHİP OLAN SULTAN HAMAMI BOLULU BAYANLARIN GÖZDESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

600 yıllardan bu yana gelen yapısıyla dimdik ayakta duran bu Tarihi güzellik derinlerden gelen tarihi ile Bolu halkına sağlık dağıtan sultan Hamamı ile güzelliğinize armağan edin.

BALLI YÜZ MASAJI

Yüze uygulanan bal ile cilt kusursuzluğa bir adım daha yaklaşıyor. Balın besleyici etkisi cilde nüfuz ederken balın ılık dokunuşu kişiyi mükemmel şekilde dinlendiriyor.

Yüzünüzdeki toksinleri atıyor. Kırışıklıkları azaltıyor. Seans halinde tamamlandığında yüzünüzdeki kırışıklıkların azaldığını göreceksiniz.

Cildinizi nemlendirir.

Baldaki vitaminler yüzünüze yansıyacaktır.

Cilde Işıltı vererek canlandırır. Yüzünüze pürüzsüzlük verir.

 

 

Editör: TE Bilisim