Bolu Valiliği tarafından yapılan yazılı bir açıklama ile Bolu Doğu Kavşağı ile Yeniçağa Kavşağı arasında kalan yolda yapılacak üstyapı çalışmaları nedeniyle trafik kapatılacak.

Yaklaşık bir ay sürecek çalışma ile ilgili Bolu Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Anadolu Otoyolu Gerede Kavşağı-Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü Hududu arasında muhtelif kesimler ile kavşak kolları ve bağlantı yollarında üstyapı iyileştirmesi, büyük onarım yapılması işi kapsamında Bolu Doğu Kavşağı-Yeniçağa Kavşağı arasında bulunan K.K: 04-28/17+100 ile 04-28/20+200 kilometreleri arasında, İstanbul-Ankara istikameti üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle taşıt trafiğine kapatılarak, trafik Ankara-İstanbul istikametinden çift yönlü olarak verilecektir. Bu uygulama 22.09.2017 tarihinden 21.10.2017 tarihine kadar devam edecektir.

Yol kapatması yapılan kesimlerde trafik kontrollü olarak verileceğinden, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması hususunda sürücülerin dikkat etmeleri gerekmektedir.”

Editör: TE Bilisim