CHP’de Genel Başkan olarak kimi görmek istersiniz?”  sorusunun yöneltildiği vatandaşlar Tanju Özcan’ı da Genel Başkan olarak görmek istiyor.

HABER: EBRU BUKET EKE

Bir araştırma şirketinin 10-19 Haziran arasında yaptığı “CHP’de Genel Başkan olarak kimi görmek istersiniz?” anketine bin 750 kişi katıldı. Ankete göre Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yüzde 18,7 oran ile 2.sırada yer aldı.

Anket sonuçlarına göre yüzde 47,1 oran ile Ekrem İmamoğlu 1.sırada yer alırken Tanju Özcan 2. sırada, Özgür Özel yüzde 14,4 ile 3.sırada, Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 11,5 ile 4.sırada, Mustafa Sarıgül yüzde 4,5 ile 5.sırada, yüzde 3,8 oran ile ise Gürsel Tekin 6.sırada yer aldı. 

İMAMOĞLU’NUN ARDINDAN ÖZCAN’I İSTEYEN DE ÇOK

Anketin ardından vatandaştan gelen yorumlara göre Belediye Başkanı Özcan’ı Genel Başkan olarak görmeyi isteyenin bir hayli fazla olduğu görüldü. Sosyal medyada; “Tanju Özcan’dan başkası ile olmaz”, “Tanju Özcan CHP’de doğruları konuşan nadir isimlerden, Genel Başkanlık yakışır”, “Genel Başkanlığa en çok siz yakışırsınız”, “kesinlikle Tanju Özcan Genel Başkan olmalı”, “seni Genel Başkan yapacağız” gibi ifadeler yer aldı.

tanju anket

Editör: Ebru Buket EKE