(Haber: Aslı Akış) - Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Köroğlu Haber ailesini ziyaret etti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ülkemizde her yıl kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Köroğlu TV Köroğlu Gazetesi’ne ziyarette bulundu. Burada Köroğlu Gazetesi imtiyaz sahibi Ahmet Gülen ile TV ve gazete çalışanlarının karşıladığı Özcan’a Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir de eşlik etti.

Özcan, ziyaretinde; “Gazetecilik, halkın haber almasını sağlayan çok önemli bir meslek olup, böylesi önemli bir görevi icra eden gazeteciler doğruluk, tarafsızlık, objektiflik ilkesiyle toplumun sesi ve kulağı; demokrasinin de vazgeçilmez unsurlarıdır.

Gazeteciler; Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Basın bir milletin müşterek sesidir’ ilkesinde belirttiği gibi toplumun aydınlatması bakımından büyük bir misyon üstlenmektedir. Ben böylesi önemli bir görevi gece gündüz, yağmur çamur demeden ve en önemlisi her türlü baskı ve tehditlere göğüs gererek basın ilke ve ahlak esasları çerçevesinde çalışmalarını büyük bir özveri ile sürdüren siz basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Köroğlu Gazetesi imtiyaz sahibi Ahmet Gülen nazik ziyaretten ötürü Başkan Özcan ve Başkan Yardımcısı Özdemir’e teşekkür etti.

Belediye Başkanı Tanju Özcan ziyaretin sonunda basın mensuplarına hediye takdim etti ayrıca günün anısına fotoğraf çekildi.

Editör: Oğuzhan EKE