(Haber: Oğuzhan Eke) - Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendisi için, “Hesap vakti geldi” paylaşımını yapan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’e, “FETÖ’den kalan alışkanlıklarınızı sürdürüyorsun. Uyduruk iftiralar. Danıştay’dan döner” dedi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, parti yönetimindeki avukatlar Fikret Çıracı ve Ramazan Mercan ile parti binasında çalışırken fotoğraf paylaştı. Güner ve avukatların, bir doya üzerinde inceleme yaptığı görüldü. Güner, o anlara ilişkin, “Tanju Özcan ve şürekâsı için hesap vakti yaklaştı!” açıklamasında bulundu. Dosyanın içeriğine dair net bilgi verilmedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yapılan paylaşıma yine sosyal medya üzerinden cevap verdi. Belediyede gerçekleştirilen incelemelerin, kendisinden önce Başkan Güner’e iletildiğini vurgulayan Özcan,  müfettiş raporunun temiz olduğunu aktardı.

“HODRİ MEYDAN BENİM DOKUNULMAZLIĞIM YOK”

Güner’in, iftira attığını dile getiren Özcan, “AKP’nin atanmış Bolu İl Başkanı ‘Hesap vakti geldi’ demiş… Hodri meydan benim dokunulmazlığım yok, FETÖ’den kalan alışkanlıklarınızı sürdürüyorsun, kaybeden İl Başkanı olarak utanmadan iftiralara devam… Bana gelmeden sana gelmiş müfettiş raporları, orada para yemişsin diyen yok! Rüşvet almışsın diyen yok! Uyduruk iftiralar. Danıştay’dan döner. Ama AKP’li arkadaşlarını da iftira sürecine dahil etmişsin ileri zekalı hurdacı” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE